...

Workshop Fotograferen met je smartphone

Bijna iedereen heeft wel een smartphone en dat is of een Android-smartphone of een iPhone. Een van de populairste en handigste dingen om te doen met een smartphone, is het maken van foto’s. Deze foto’s worden bewaard op je smartphone of in de cloud; bovendien kun je ze onder andere meteen gebruiken voor en/of doorsturen via apps als WhatsApp, Facebook en Instagram. Het maken van de juiste foto(’s) lukt echter niet altijd. Dat kan komen omdat jouw smartphone niet over heel goede camera’s beschikt, maar het kan bijvoorbeeld ook zijn dat niet de juiste instellingen worden gebruikt. Klik hier voor de complete workshop.

21 augustus 2024

...

Het eind van de Google Chromecast.

Je hebt het vast al gehoord: Google stopt met de productie van de populaire Chromecast. Dit betekent dat de bekende tv-dongle, waarmee je gemakkelijk content van je smartphone naar je televisie kon streamen, langzaam maar zeker zal verdwijnen uit de schappen.

7 augustus 2024

...

Beleef de Beurs: De vernieuwde 50PlusBeurs

Ontdek een wereld vol beleving op de Be!eef Beurs, voorheen bekend als de 50PlusBeurs. De Be!eef Beurs is dé plek waar je alles kunt ontdekken om het leven na je 50ste nog volop te beleven. Met een gloednieuwe naam en een frisse lading inspiratie bruist de Be!eef Beurs van entertainment, gezelligheid en informatie.

11 juli 2024

...

Workshop Sensor bouwen en programmeren.

In deze workshop gaan we zelf een luchtvochtigheids- en temperatuursensor bouwen en programmeren met Tasmota. Daarna doen we dit met een afstandssensor. Zelf aan de slag gaan met elektronica en programmeren, dat is een van de leukste dingen om te doen. In deze workshop gaan we een luchtvochtigheids- en temperatuursensor bouwen en programmeren met Tasmota, gevolgd door een afstandssensor. De komende nummers borduren we hier op voort en gaan we ook aan de slag met onder andere Home Assistant.

3 juli 2024

...

Een Boeing 737 in huis

In de garage van Nico Weesjes is geen plaats voor zijn auto. Er staat een complete Boeing 737-cockpit, 1-op-1 nagebouwd als superrealistische vliegsimulator. PC-Active vloog met Captain Nico mee vanaf ‘Vliegveld Kamerik’.

21 mei 2024

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!zuid-holland

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden