Welkom bij FlightSim Haaglanden

Deel dit artikel

,

Algemeen

Flight Simulatie software behoort tot de meest complexe programma's!

Eenmaal geïnstalleerd ga je op verkenning en onderzoek je de mogelijkheden. Al snel kom je er achter dat niet alleen het vliegen complex is, maar dat er ook ontelbare mogelijkheden tot uitbreiding zijn.
Ineens sta je voor een flinke uitdaging om betrouwbare informatie te vinden die je verder op weg helpt naar waar je van droomde voor je het pakket aanschafte.
Om je beter op weg te helpen kun je je aansluiten bij een simulatorclub, maar ook daar zijn weer talloze mogelijkheden die niet altijd aansluiten bij je persoonlijke wensen.
 
Bij FS Haaglanden zijn we ons daar terdege van bewust. We zijn zelf ook begonnen met meer vragen dan antwoorden. Daarom weten we als geen ander waar je allemaal tegenaan 'vliegt'! 
Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, hebben we in de loop der jaren diverse trainingen en workshops ontwikkeld, zijn er zeer kundige mensen/vliegers op de club en hebben we een in-huis-hardware specialist. Een aantal leden zijn ook daadwerkelijk piloot met behoorlijke vliegervaring. 
Persoonlijke aandacht, respect en een goede sfeer staan bovenaan onze checklist!
We hebben goede contacten met diverse trainingcentra en kunnen je begeleiden met online vliegen, of op een realistische B-737 simulator te vliegen. 
Wil je het eerst vrijblijvend meemaken, kom dan eens naar één van onze bijeenkomsten!

Wat maakt Flightsimulator nog aantrekkelijker?

Dat is natuurlijk FS Haaglanden!
Met de juiste middelen en hulp kom je tot ongekende hoogten.

FS Haaglanden heeft een eigen website: fs-haaglanden.nl


UW HOBBY! ONZE VLEUGELS!

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!zuid-holland

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden