Afdrukken

Joomlagroep bij HCC Gouda

Vanaf maart 2018 maandelijks op de eerste maandagavond.
Juli en augustus zijn er geen bijeenkomsten,

Onder leiding van Adrie Spruit email pictogramin een eigen zaalruimte.

Het adres is: De Veste, Ridder van Catsweg 300, 2804 RS  Gouda.

Wat is Joomla
Joomla is een gratis ‘programma’, eigenlijk een open-source Content Management Systeem, waarmee websites gemaakt kunnen worden. De beginners in de Joomlagroep Gouda hebben veel profijt gehad van de gerichte uitleg die zij van onze gevorderde Joomlagebruikers hebben gehad over het maken van een eenvoudige website. Als men dat begin eenmaal onder de knie heeft, dan biedt Joomla mogelijkheden om er zelf een veel uitgebreidere site mee te bouwen. 
Wat doen we elke maand
Na introductie van nieuwe belangstellende leden aan het begin van de avond, is er een  vragenuurtje, waarin gestelde vragen van de groepsleden door onze deskundigen worden beantwoord. Tenslotte wordt elke maand een van tevoren aangekondigd Thema behandeld, dat dus extra wordt belicht. Iedere maand worden de aantekeningen van die bijeenkomst aan alle leden toegestuurd. Op die manier is een soort handleiding ontstaan die als naslag kan dienen voor het maken van een website thuis.
Nieuwe leden
Mocht u denken dat de Joomlagroep Gouda even een website voor u kan maken, dan heeft u het mis. Maar het is wel de bedoeling dat u dat zelf gaat leren. 
De Joomlagroep is er voor HCC-leden. Die zijn van harte welkom als nieuw lid van de groep.
Bent u geïnteresseerd, ook al bent U nog geen HCC-lid, neem contact op met Adrie Spruit en misschien zien wij u dan ook op een van onze Joomla-bijeenkomsten in Gouda. U bent van harte welkom.