We zijn in Nederland nog maar net gewend aan de Google Home, of er komt al een nieuw model aan. De Google Home Hub heeft een scherm en dat voegt allemaal handige nieuwe features toe. Welke? Dat zie je in onze Google Home Hub videoreview.

De Google Home Hub heeft een opmerkelijk ontwerp: op het eerste gezicht is het een speaker met een tabletscherm erop geplakt. Toch raak je al snel aan het slimme apparaat gewend. Je kunt er muziek op luisteren, het laatste nieuws op checken en recepten laten voorlezen. Daardoor verdient de Home Hub al snel een vast, prominent plekje in huis.
Eigenlijk is de Google Home Hub nog niet in Nederland te koop, maar wij konden niet wachten.

Daarom haalden we de speaker al in huis. In bovenstaande video tonen we je de tofste features en handige opties. Is de Home Hub de moeite van het importeren waard, of kan het geen kwaad om te wachten tot de Nederlandse release?

Wil je meer weten, lees dan ook onze eerste indruk van de Google Home Hub. “Van het vriendelijke ontwerp tot de overzichtelijke interface: alles oogt uitnodigend. Voor recepten, muziek en nieuwsvideo’s is het nu al een uitstekende gadget.”

Google Home Hub in Nederland?
Via een kleine omweg kun je de Google Home Hub ook in Nederland kopen en gebruiken. Het apparaat kun je namelijk relatief makkelijk importeren uit het Verenigd Koninkrijk. De Nederlandse Google Assistent werkt er nog niet op, dus je moet er wel Engels tegen praten. Wanneer de Home Hub officieel in Nederland verschijnt is nog onbekend, maar wij verwachten ergens in de loop van 2019.

Bron: Androidplanet