Stuur vast, smartphone los.

Sinds april 2017 geeft Samsung smartphonegebruikers in alle campagnes het advies: Stuur vast, smartphone los. In-Traffic Reply is de tool die het leuk en gemakkelijk maakt om dat advies op te volgen. Zo wil Samsung, als marktleider, ook voorvechter zijn van veilig smartphonegebruik in het verkeer.

In-Traffic Reply.
We willen altijd en overal bereikbaar zijn. Het is de drang om te reageren, zelfs in het verkeer. Daarom introduceert Samsung In-Traffic Reply. Een app die automatisch de leukste reacties stuurt wanneer jij in het verkeer berichtjes of telefoontjes binnenkrijgt.

Zo ben je veilig én sociaal.

Zo werkt het.
In-Traffic Reply werkt heel simpel. Je geeft toegang tot je notificaties en je GPS. Je kiest welke social apps je wilt koppelen en welke reacties de app moet versturen. De rest gaat vanzelf. Elke keer als je fietst of autorijdt schakelt de app automatisch in, zet je notificatie geluiden op mute en reageert namens jou. Zo houd jij je aandacht op de weg.

Soorten reply's
Binnen de app In-Traffic Reply kan je kiezen voor een ‘Standaard reply’, ‘Fun reply’ of 'Persoonlijke reply'. De eerste is een kort stukje tekst dat aangeeft dat je niet bereikbaar bent omdat je in het verkeer zit. Met een ‘Fun reply’ verstuur je automatisch een grappige reactie mét animatie naar de ontvanger. Bij de 'Persoonlijke reply' heb je mogelijkheid om zelf een boodschap te schrijven. Welke sociale reply past het beste bij jou?

Extra
Deze app werkt alleen bij telefoons met een Android besturingssysteem (minimaal Android 5) en is beschikbaar in de Nederlandse en Belgische Google Play Store.

Bron:Samsung