Welkom bij HCC Zoetermeer.

Nieuws

De maandagavondclubbijeenkomsten zijn of waren deze maand juni voor het laatst. Na de zomermaanden juli en augustus komen deze bijeenkomsten niet meer terug.
Vanaf september komt er, in plaats daarvan, een maandagmiddagbijeenkomst op de 1e maandag van de maand. In principe wordt dit een inloopmiddag. Maar andere inhoud van het programma kan, op initiatief van de HCC-leden, worden ingevuld.
De zaal gaat open vanaf 13:00 uur en blijft beschikbaar tot 15:30 uur. De HCC Locatiecoördinator deze middag is de heer Julius Huistra of zijn vervanger.
 
De eerst geplande middagbijeenkomst in dit kader is op maandag 2 september.
 
Voor de goede orde is het zo dat de dinsdagmiddagbijeenkomsten met lezingen op dezelfde voet doorgaan. Tweede dinsdag onder auspiciën van Senioren Academie en de 4e dinsdag van de maand die van HCC Locatie Zoetermeer.


Bijeenkomsten maandelijks op de 1e maandagmiddag van 13:30 tot 15:30 uur.

Bijeenkomsten maandelijks op de 2e en 4e dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur.

De bijeenkomsten op de 2e dinsdagmiddag zijn in samenwerking met HCC Seniorenacademie

Locatie: Wijkgebouw Bijdorp, Bijdorplaan 471, 2713 SZ Zoetermeer.

HCC Zoetermeer is een locatie van HCC regio Zuid-Holland 
HCC Zoetermeer organiseert via bijeenkomsten diverse activiteiten zoals lezingen,  cursussen, workshops en demonstraties. Op deze bijeenkomsten kunnen leden terecht met vragen op hard- en softwaregebied, of worden er diverse workshops gegeven.
Dus kom gerust eens langs op één van de vaste avonden of middagen die u via de tabbladen bij Organisatie/Locaties kunt vinden. Je bent van harte welkom.
Raadpleeg ook de volledige kalender (in de rechterkolom) om te zien welke activiteiten in onze regio worden gehouden.
Alvast veel plezier toegewenst.

Komende bijeenkomsten

Geen evenementen