Welkom bij HCC Rotterdam Pascal
HCC Rotterdam bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers die zich bezighoudt met het gebruik van computers in de thuissituatie. HCC Rotterdam heeft maandelijks twee bijeenkomsten veelal met lezingen over interessante computer gerelateerde onderwerpen en waar je terecht kunt met al je vragen over Computer, Tablet en Smarttelefoon.
 
Bijeenkomsten maandelijks op de 1e dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur.
 
In samenwerking met HCC!seniorenacademie:
Maandelijks op de 2e dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur.
 

Nieuw: Digitale werkplaats Lombardijen. Zie agenda
Inloop en hulp voor tablet, smartphone en computer.

Locatie: Speeltuin Pascal, Pascalweg 12 (ingang Catullusweg) 3076 JP Rotterdam.
Geen bijeenkomsten in juli en augustus.
 
HCC SeniorenAcademie
wil senioren een steuntje in de rug geven bij de voortschrijdende digitalisering van onze samenleving. Op ruim 30 plaatsen in het land worden maandelijks bijeenkomsten georganiseerd met steeds een wisselende presentatie.
De onderwerpen zijn divers en het niveau hiervan is begrijpelijk voor de beginnende en iets gevorderde computergebruiker. De presentaties beginnen om 13.30 uur en aansluitend is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Niet alleen over het besproken onderwerp, maar over alles wat te maken heeft met het gebruik van een tablet, smartphone of computer.
Buiten onze maandelijkse bijeenkomsten kunt u ook 24 uur per dag 7 dagen per week via de HCC Vraagbaak op onze website vragen stellen. En uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via de Helpdesk.
 
Komende bijeenkomsten
Speeltuin Pascal (HCC) dinsdag 11 mei 2021(13:30-15:00) Online presentatie Inlogmethodes