Agenda

Download als een iCal bestand
Open Huis HCC Zuid-Holland
Zaterdag, 24 September 2022, 10:00 - 16:00
door Dick Elzinga

Wat kunt u zoal verwachten?

Wat kun je zoal met 3D printen? Welke mogelijkheden zijn er allemaal met robots? Artificiële Intelligentie, we hebben er allemaal mee te maken, maar wat is het nu eigenlijk? Stuk voor stuk zeer interessante digitale ontwikkelingen, waar de consument voordeel van kan hebben.

Of wellicht heeft u altijd al eens een vliegtuig willen besturen! Dat kan bij de mensen van Flightsim. Waan u in de wereld van reizen over de wereld.

Maak kennis met de populaire programmeertaal Python. De mensen van Programmeren vertellen u er alles over.

Maar ook in het dagelijk gebruik van onze apparaten gaan de ontwikkelingen razendsnel. Windows 11, Android 13, iPhone 15 en het alternatief Linux. Kom langs bij onze specialisten en laat u bijpraten!

Uw laptop of pc niet meer geschikt voor Windows 11? Denk dan eens na over Linux. Onze Linux helpdesk kan het voor u installeren!

Nog geen HCC lid? Ook dan bent u van harte welkom. We hebben zelfs een prachtige aanbieding voor iedereen, die deze zaterdag HCC lid wordt.

We zijn open van 10.00 tot 16.00 uur.

En de entree is zelfs helemaal GRATIS!

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en het gebouw is prima toegankelijk voor rolstoel en rollator. Buslijn 64 stopt voor de deur.

Locatie HCC Delft Het Voorhof
Herman Gorterhof 165
Delft
Zuid-Holland
2624 XL
Nederland