Agenda

Download als een iCal bestand
Bijeenkomst 3D-werkgroep Delft
Donderdag, 17 Maart 2022, 19:30
door Leo Bijvoet
Contact Leo Bijvoet

Op de 3e donderdag van de maand, op 17 maart om 19:30 uur, komen we weer (fysiek) bij elkaar om kennis en ervaring uit te wisselen over teken- en besturingsprogramma's voor printers en de mogelijke mechanische en electrotechnische verbeteringen aan eigen printers.

De bijeenkomsten van onze 3D-werkgroep Delft vinden plaats in de blauwe zaal van het buurthuis De Voorhof, Herman Gorterhof 165, 2624 XL Delft. Voor meer informatie, zie ons Informatieblad.

Voor degene die niet fysiek kunnen komen zullen we de bijeenkomst ook uitzenden via ons virtuele lokaal: https://wij.hcc.nl/3D-Delft
Op de bijeenkomst zullen we met elkaar bespreken of we voortaan alleen fysieke bijeenkomsten zullen houden. Hybride bijeenkomsten kunnen we dan wel gebruiken bij presentaties die we graag willen delen met alle 3D-ers in Nederland.

Henk de Vlaam en Ed Buzzi zijn momenteel druk bezig met voorbereidingen voor de kennisdag op 26 maart a.s. en zullen op de bijeenkomst hierover een en ander melden.

Alle HCC-leden zijn welkom op onze bijeenkomsten om kennis te maken met het 3D-printen en als u zelf aan de slag wilt kunt u zich aansluiten bij de HCC!3D-Interessegroep.

Namens de 3D-werkgroep, Dré, Ed, Jos en Leo

Locatie SR Delft Het Voorhof
Herman Gorterhof 165
Delft
Zuid-Holland
2624 XL
Nederland