Agenda

Download als een iCal bestand
Bijeenkomst 3D Delft
Donderdag, 17 Februari 2022, 19:30 - 22:00
door Leo Bijvoet
Contact Leo Bijvoet

Leden van 3D Delft,

Op de 3e donderdag van de maand, dus op 17 februari, houden we om 19:30 voor het eerst weer een fysieke bijeenkomst in ons nieuwe onderkomen, het buurthuis De Voorhof, Herman Gorterhof 165, 2624 XL Delft. (zie ons informatieblad)

Het is de eerste keer zijn dat we fysiek weer bijeen kunnen komen in De Voorhof, dus zullen we deze avond behoorlijk wat tijd kwijt zijn om ons hier te installeren. We volgen uiteraard de wettelijke eisen m.b.t. corona, dus bij binnenkomst is een coronatoegangsbewijs en legitimatie verplicht. Mocht de HCC locatie manager nog nadere eisen stellen dan zullen we dat nog vermelden.

Verzocht wordt dat leden die een probleem hebben met hun printer de PRINTER MEENEMEN, compleet met  printresultaat en instellingen, om met elkaar het probleem te kunnen zien en te verhelpen.

Om de 1,5 meter tussen de aanwezige leden te kunnen waarborgen wordt weer onze camera gebruikt. Hierdoor kunnen de aanwezigen op hun laptop de probleemprinter van dichtbij bekijken. Bovendien kunnen thuisblijvers dan meegenieten via https://wij.hcc.nl/3D-Delft

Dré, Ed, Jos en Leo

Locatie SR Delft Het Voorhof
Herman Gorterhof 165
Delft
Zuid-Holland
2624 XL
Nederland