×

Fout

In verband met groot onderhoud aan de infrastructuur van HCC!net, zal deze dienst van vrijdagavond 22 oktober 23:00 tot zaterdagochtend 6:00 niet beschikbaar zijn. Mails die in die periode worden verstuurd naar een @hccnet.nl adres zullen gewoon worden afgeleverd zodra de werkzaamheden zijn afgerond. Ook de HCC!net persoonlijke websites zullen gedurende de onderhoudsperiode niet bereikbaar zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Websites van HCC blijven wel bereikbaar gedurende het onderhoud

Agenda

Download als een iCal bestand
Digitaliseer jouw muziekcollectie.
Dinsdag, 28 September 2021, 13:30 - 15:30
door Dick Elzinga

Wie heeft ze niet liggen …  stapels CD’s die je in de loop der jaren hebt aangeschaft. Zou het niet geweldig zijn om ze overal, in Top-kwaliteit te kunnen afspelen. Op de tablet, de telefoon, in de auto, op de draadloze speakerset en op meerdere plekken in huis.

In de presentatie laten we zien hoe eenvoudig dit is te realiseren en hoe je het organiseert om op allerlei apparaten toegang te krijgen tot de collectie.

Let op: vanaf 25 september zijn de RIVM maatregelen gewijzigd. Bezoekers moeten hun Corona QR code kunnen overleggen. Dat kan via de smartphone of als papieren versie.

Locatie HCC Zoetermeer
Bijdorplaan 471
Zoetermeer
Zuid-Holland
2713 SZ
Nederland
U moet inloggen om uw komst te bevestigen.