×

Fout

In verband met groot onderhoud aan de infrastructuur van HCC!net, zal deze dienst van vrijdagavond 22 oktober 23:00 tot zaterdagochtend 6:00 niet beschikbaar zijn. Mails die in die periode worden verstuurd naar een @hccnet.nl adres zullen gewoon worden afgeleverd zodra de werkzaamheden zijn afgerond. Ook de HCC!net persoonlijke websites zullen gedurende de onderhoudsperiode niet bereikbaar zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Websites van HCC blijven wel bereikbaar gedurende het onderhoud

Agenda

Download als een iCal bestand
Digitaliseer jouw muziekcollectie.
Dinsdag, 14 September 2021, 13:00 - 16:00
door Dick Elzinga

Wie heeft ze niet liggen …  stapels CD’s die je in de loop der jaren hebt aangeschaft. Zou het niet geweldig zijn om ze overal, in Top-kwaliteit te kunnen afspelen. Op de tablet, de telefoon, in de auto, op de draadloze speakerset en op meerdere plekken in huis.

In de presentatie laten we zien hoe eenvoudig dit is te realiseren en hoe je het organiseert om op allerlei apparaten toegang te krijgen tot de collectie. 

Vanwege de 1,5 meter maatregel is het aantal bezoekers beperkt tot 20. Daarom moet u zich vooraf aanmelden. Dit doet u door in te loggen via de rechterkolom en vervolgens hier onderaan te klikken op Aanmelden.

Locatie HCC Rotterdam Pascal
Pascalweg 12 (ingang Catullusweg)
Rotterdam
Zuid-Holland
3076 JP
Nederland
06 51168115
U moet inloggen om uw komst te bevestigen.