×

Fout

In verband met groot onderhoud aan de infrastructuur van HCC!net, zal deze dienst van vrijdagavond 22 oktober 23:00 tot zaterdagochtend 6:00 niet beschikbaar zijn. Mails die in die periode worden verstuurd naar een @hccnet.nl adres zullen gewoon worden afgeleverd zodra de werkzaamheden zijn afgerond. Ook de HCC!net persoonlijke websites zullen gedurende de onderhoudsperiode niet bereikbaar zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Websites van HCC blijven wel bereikbaar gedurende het onderhoud

Agenda

Download als een iCal bestand
Virtuele vrije inloop
Donderdag, 15 Juli 2021, 19:30 - 21:00
door Leo Bijvoet
Contact Leo Bijvoet

De 3D-werkgroep Delft is met vakantie in de maanden juni, juli en augustus.

Het virtueel lokaal https://wij.hcc.nl/3D-Delft is echter elke derde donderdag van de maand open voor alle leden die wat dan ook met elkaar willen bespreken of delen (sharen).

Het heeft geen nut als enige aanwezig te zijn in het lokaal. Daarom kan men het beste met elkaar afspreken via de Google Groep. Daarmee zijn gelijk ook belangstellenden uitgenodigd.

Het afmaken van Otto is ook een mooi tijdverdrijf tijdens de vakantieperiode. Bij problemen kan men dan ook afspreken bijeen te komen in ons virtuele lokaal.

Kerngroep 3D-werkgroep Delft: Dré, Ed, Jos en Leo

Locatie HCC!3D Delft