Agenda

Download als een iCal bestand
Vervolg Otto project
Donderdag, 06 Mei 2021, 19:30
door Leo Bijvoet
Contact Leo Bijvoet

Vierde bijeenkomst van de 3D-werkgroep Delft over Ottodiy in ons lokaal:
https://wij.hcc.nl/3D-Delft

De vorige bijeenkomst kwamen een aantal problemen naar voren met de modules voor Otto. Door "Hoog Bezoek" zijn we er niet aan toe gekomen deze problemen op te lossen. Diverse deelnemers hebben daarom hun mening over de problemen alvast op de Google Group gezet en zullen ook in deze bijeenkomst worden besproken. Verder willen we Otto ook armen geven.

Verstaanbaarheid
Aangeraden wordt voor betere verstaanbaarheid van de presentator om een koptelefoon te gebruiken. Verder graag eigen microfoon uitzetten en spreken door de spatietoets in te drukken.

Hoog bezoek
De vorige bijeenkomst werden we namelijk verrast met deelname aan de bijeenkomst van Camillo Parra, oprichter en ontwerper van Ottodiy.
Hij vertelde enthousiast over zijn ontwerpen en liet ons een kijkje nemen in zijn plannen voor de toekomst. Door de deelnemers werden hem vele vragen gesteld waarvoor hij alle tijd nam om deze te beantwoorden.

Ook stelde ons voor aan Jose Urra, zijn Software Research Engineer, verbonden aan de TU Delft als lid van de Delft Open Hardware Community. Met studenten en medewerkers van de TU Delft is hij bezig workshops met Otto onder te brengen in het Hoger Onderwijs.
Afgesproken is dat onze kerngroep met Jose overlegt of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Kerngroep 3D Delft, Dré, Ed, Jos en Leo

Locatie HCC Delft Wippolder
Prof. Krausstraat 50
Delft
Zuid-Holland
2628 JN
Nederland