Agenda

Download als een iCal bestand
Online presentatie Skype
Dinsdag, 04 Mei 2021, 13:30 - 15:00
door Luit Poppema

Skype is een VOIP (Voice Over Internet Protocol) wat zoveel betekent dat we via onze computer (internet) kunnen communiceren (telefoneren) met andere (Skype) gebruikers. Dit kan gratis naar andere computers mits Skype daarop geïnstalleerd is, maar ook tegen een geringe betaling naar de meeste vaste en mobiele telefoons. Dit is voornamelijk afhankelijk van het land/provider waaronder de telefoon valt. De gesprekken zijn gecodeerd via 256-bit-AES-encryptie.
Het programma is ontwikkeld door “Skype Global”, maar tegenwoordig is Microsoft de eigenaar en is het een standaard onderdeel van Windows 10. Mocht het om één of andere reden niet aanwezig zijn, dan is het te downloaden vanuit de Windows Store of via ‘https://www.skype.com/nl/’. Het programma is gratis. Een eventuele installatie spreekt voor zich.
Tegenwoordig heeft Skype heel wat functies. Om de belangrijkste hier te noemen:
• Bellen en Chatten
• Beeldbellen en Vergaderen

Presentator is Henk Geesink

Om de online-presentatie te kunnen volgen moet u zich wel even aanmelden en dat kan vanaf nu:
@  Aanmelden dinsdag 4 mei om 13:30 uur.
U kunt inloggen met uw HCC account en daarna het aanmeldformulier invullen en verzenden. De syllabus ontvangt u gratis bij de bevestiging. Aanmelden kan vanaf nu tot uiterlijk 3 mei 13:30 uur.
De inlogcodes ontvangt u op een later tijdstip per mail.

Locatie SR Rotterdam Pascal
Pascalweg 12 (ingang Catullusweg)
Rotterdam
Zuid-Holland
3076 JP
Nederland
Webinar