Agenda

Online presentatie APK voor Windows 10
 
Dinsdag, 13 Oktober 2020, 13:30

Online presentatie APK voor Windows 10

Bij auto’s is het al heel lang de gewoonste zaak van de wereld dat er regelmatig een technische controle wordt uitgevoerd. Ook bij computers is het nuttig om zo nu en dan (afhankelijk van de mate van gebruik) een grote controle en schoonmaak uit te voeren. Hier wordt alleen over Windows 10 gesproken; voor andere besturingssystemen kunnen vergelijkbare stappen worden uitgevoerd, maar er zullen meestal andere programma’s nodig zijn.
Computers worden op den duur langzamer en de acties zoals vermeld in de syllabus zijn een prima middel om dit (gedeeltelijk) te verhelpen. Daarnaast is het belangrijk om de integriteit van het systeem en de weerstand tegen malware en hackers te optimaliseren.
Samengevat: de APK helpt bij het bijhouden van nieuwe software versies, nieuwe stuurprogramma’s, opruimen van vervuiling door gebruik en aanpassing aan nieuw inzichten.
De APK is expliciet NIET bedoeld voor het oplossen van allerlei problemen met hardware en malware. In zulke gevallen moet deskundige hulp worden ingeroepen bijvoorbeeld via HCC vraagbaak.

Presentator is Dick Kok.

De leden worden per locatie-nieuwsbrief uitgenodigd.

Om de online-presentatie te kunnen volgen moet u zich HIER wel even aanmelden.
U kunt inloggen met uw HCC account en daarna het aanmeldformulier invullen. De syllabus ontvangt u gratis bij de bevestiging.
De inlogcodes ontvangt u op een later tijdstip per mail.

 

SR Zoetermeer
Wijkgebouw Bijdorp (SR)
Bijdorplaan 471
2713 SZ Zoetermeer

Bijeenkomst
op 2e  dinsdagmiddag van de maand

Zaal open 13:30 en einde 15:30

Locatie coordinator
J.F.P.Huistra email pictogram