Agenda

Download als een iCal bestand
HCC Kennisdag afgelast
Zaterdag, 10 Oktober 2020, 10:00 - 16:00
door Luit Poppema

Onder voorbehoud maatregelen RIVM

GEEN HCC!KENNISDAG OP 10 OKTOBER 2020

 

Kom jij ook naar de HCC!kennisdag?
Op 10 oktober 2020 is er een gezellige en interessante HCC!kennisdag in Expo Houten. Goed nieuws, want de deelnemers van de CompUfair zullen ook aansluiten. Ook dit keer is er op het kennisplein veel te beleven: de vrijwilligers van Android, Apple en Windows staan klaar om het laatste nieuws te vertellen over je besturingssysteem en CompUsers-Webontwerp helpt je op weg met het bouwen van je eigen website. Altijd al online willen beleggen? HCC!beleggen brengt je op de hoogte en bij HCC!domotica-iot kun je zien hoe je je huis ‘slim’ inricht. Natuurlijk kun je dit keer ook een proefvlucht maken bij HCC!drones en HCC!flightsim of meereizen met HCC!trainsim en HCC!ecs. Maar er is nog veel meer te beleven. Kijk hier voor meer informatie en voor alle deelnemende Interessegroepen.

Aanmelden verplicht!
De inschrijving is inmiddels begonnen! Vanwege de coronamaatregelen kunnen we slechts een beperkt aantal bezoekers uitnodigen. Om behalve de gezelligheid ook ieders veiligheid te garanderen, is de HCC!kennisdag dit keer opgedeeld in twee dagdelen: ’s morgens van 10.00 tot 12.30 uur en ’s middags van 13.30 tot 16.00 uur. Voor beide sessies zijn - uiteraard gratis - toegangskaarten beschikbaar. In het digitale inschrijfformulier vragen wij je om een gezondheidscheck in te vullen. Het aanmeldformulier is alleen beschikbaar voor HCC-leden.
Klik hier om je in te schrijven (eerst inloggen). Parkeren is ook gratis: reden genoeg dus om op 10 oktober naar de HCC!kennisdag in Houten te komen.

Locatie EXPO Houten
Meidoornkade 24
Houten
Utrecht
3992 AE
Nederland
030 634 9100