Agenda

Download als een iCal bestand
FS Haaglanden vliegt het nieuwe jaar in
Zaterdag, 11 Januari 2020, 10:30 - 16:00
door Hans de Vries

Deze zaterdag een reguliere bijeenkomst, met uitwisseling van de laatste nieuwtjes en persoonlijke ervaringen op Flight Sim gebied.

Maar natuurlijk traditie getrouw starten we het nieuwe jaar met een prikkelende toast op een voorspoedig flight simulator jaar die als voorspeld weer spannende nieuwe uitdagingen zal laten zien.

De club PC wordt opgesteld en ad hoc zal worden vastgesteld wat de activiteit deze dag ons zal brengen, en zoals het zich nu laat aanzien wordt de B737-800 van ZIBO uit de hangaar gehaald en gaan we een vluchtje maken met deze freeware parel in X-Plane11.

Zij die graag een onderwerp willen tonen wat hun bezighoud zijn ook van harte uitgenodigd, en ook diegene met technische soft en hardware problemen laat het ons weten met een beetje geluk is er een kenner aanwezig die je probleem wilt aanpakken.

Ook de thema hoeken zijn dan beschikbaar waar je je persoonlijke interesse op FS of PC gebied kan uitvoeren of demonstreren, als je niet je thuis PC wilt meesjouwen wij beschikken over een enkele PC die vrij is te gebruiken, ondersteunende hulp is meestal aanwezig.

Wij hebben ook een website zie hier voor de laatste ontwikkelingen.

Tot ziens in onze Haagse hangaar in de Hoogkarspelstraat 83

Locatie FS Den Haag
Hoogkarspelstraat 83
Den Haag
Zuid-Holland
2547 LK
Nederland