×

Fout

In verband met groot onderhoud aan de infrastructuur van HCC!net, zal deze dienst van vrijdagavond 22 oktober 23:00 tot zaterdagochtend 6:00 niet beschikbaar zijn. Mails die in die periode worden verstuurd naar een @hccnet.nl adres zullen gewoon worden afgeleverd zodra de werkzaamheden zijn afgerond. Ook de HCC!net persoonlijke websites zullen gedurende de onderhoudsperiode niet bereikbaar zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Websites van HCC blijven wel bereikbaar gedurende het onderhoud

Agenda

Download als een iCal bestand
Niet-flightsimulators
Woensdag, 24 April 2019, 19:30 - 22:30
door Hans de Vries

Andere simulatoren dan een flight simulator


Wij flightsimmers zijn bekend met het gebruik van een Flight Simulator, waarbij we simuleren "doen alsof" we een piloot zijn in een groot verkeersvliegtuig of een klein General Aviation toestel.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog vele andere bekende simulatoren, zoals een treinsimulator ("machinistje spelen" op een personen- of een vrachttrein), een trucksimulator (met een vrachttruck diverse ladingen vervoeren) of scheepssimulatoren.

Ook zijn er de simulatoren, waarbij we "net doen alsof" we een voetballer of andere sportbeoefenaar, een sportteam, een sportscoach of teammanager zijn. En niet te vergeten de Farm Simulator, waarbij we een boer/boerin/boerenbedrijf simuleren, met een grote verscheidenheid aan landbouwwerktuigen. Of een Construction Simulator, waarbij we met een bouwbedrijf met allerlei soorten materieel veelsoortige bouwwerken kunnen neerzetten. Of juist afbreken! (Blaster of Demolition Company)

Wij willen jullie echter ook kennis laten maken met veel andere, onbekendere simulatoren.
Denk aan een (sport)vissimulator, een Surgery Sim of bijv. een simulator om een skipiste te beheren.

Naar boven

Locatie FS Voorburg
Van Royenstraat 2
Voorburg
Zuid-Holland
2273 VD
Nederland