Agenda

Download als een iCal bestand
VPN door Rob Kooman E-MAIL VERKEER door Aad Kramer
Dinsdag, 12 Februari 2019, 13:00 - 16:00
door Harry de Groot

Virtual Private Network, of te wel VPN werd oorspronkelijk alleen door bedrijven gebruikt, maar is nu eenvoudig en betaalbaar beschikbaar voor iedereen voor op de PC, tablet en/of smartphone. Essentieel voor de beveiliging bij het gebruik van openbare wifi-hotspots.
In deze presentatie legt Rob Kooman uit wat VPN is en wat je er mee kan. Aan de orde komen zaken als de verschillen tussen gratis VPN en de betaalde versie, welke VPN-leveranciers er zo al zijn, wat een abonnement kost en hoe je VPN op een PC beschikbaar maakt.
Na de uitleg wordt het werken met VPN in de praktijk gedemonstreerd.

Het e-mailverkeer wordt volgens protocollen verwerkt. Al enkele keren tijdens de Academie-bijeenkomsten is gebleken dat er onbekendheid is met het gebruik ervan, daardoor zullen er mogelijkheden onbenut blijven. In deze presentatie wordt uitgelegd wat de protocollen betekenen en op welke wijze ze gebruikt kunnen worden.
Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze bijeenkomst. De ambiance is goed en U steekt er wat van op.                                         Presentatie begint om 13:30

Locatie HCC Delft Wippolder
Prof. Krausstraat 50
Delft
Zuid-Holland
2628 JN
Nederland