Agenda

Download als een iCal bestand
HTML, wat heb ik eraan?
Maandag, 04 Februari 2019, 09:30 - 11:30
door Hans Lunsing
Contact Hans Lunsing

Jan Willem Broekema maakt u wegwijs in HTML. Een kreet van de afgelopen html codejaren, opeens overal te horen maar waarvan niet duidelijk is wat het is. Zelfs als je de afkorting kent. Wie HTML zegt moet ook XML zeggen, luister maar.

We gaan luisteren naar het verhaal van HTML, een 'afko' voor een 'proto' waarvan je het belang voor het dagelijks leven niet kunt overschatten. Je kunt na afloop wel HTML lezen maar nog niet schrijven. Het begrijpen staat voorop, niet het toepassen.


In de kleine zaal (achterin, gescheiden van de grote zaal door een schuifgordijn)  zitten onze HCC medewerkers voor u klaar. Zij helpen u met de nodige aandacht graag op weg in Windows en Linux voor desktop- en laptop PC's, en in Android en iOS voor smartphones en tablets. Ook nieuwe bezoekers kunnen daar hun voordeel mee doen.

Als nieuwe computergebruiker kunt u met wat simpele aanwijzingen al een eind op weg zijn geholpen, en na enkele bezoekjes zult u dan al aardig wat basisvaardigheden onder de knie hebben. Of u een beginner bent of al wat handiger op de PC of de smartphone, het maakt niet uit, onze kernleden helpen u graag op weg.
Als u wilt kunt u zelfs Linux op uw PC laten installeren.

 

Locatie HCC Leiderdorp
Van der Marckstraat 19
Leiderdorp
Zuid-Holland
2352 RA
Nederland