Agenda

Download als een iCal bestand
Najaars-upgrade Windows 10
Maandag, 03 December 2018, 09:30 - 11:30
door Koos Riem

Windows 10 najaarsupdate

windows10Na allerlei perikelen is de uitrol van de oktober versie van Windows 10 dan toch gestart.

 

De najaars-upgrades staan ook wel bekend als ‘kwaliteits’-updates, dus op het eerste oog zijn er geen al te grote veranderingen.

Maar wie wat dieper graaft komt toch heel wat aanpassingen/verbeteringen tegen. Welke..? Kom op 3 december naar de lezing en laat je informeren naar de laatste stand van zaken omtrent het besturingssysteem. En wat zijn de zaken waarmee je met de upgrade rekening moet houden?

De fervente windowsgebruikers mogen deze presentatie zeker niet missen.

De presentatie is wederom in handen van Ger Stok.


In de kleine zaal (achterin, gescheiden van de grote zaal door een schuifgordijn)  zitten onze HCC kernleden voor u klaar. Zij helpen u met de nodige aandacht graag op weg in Windows en Linux voor desktop- en laptop PC's, en in Android en iOS voor smartphones en tablets. Ook nieuwe bezoekers kunnen daar hun voordeel mee doen.
Als nieuwe computergebruiker kunt u met wat simpele aanwijzingen al een eind op weg zijn geholpen, en na enkele bezoekjes zult u dan al aardig wat basisvaardigheden onder de knie hebben. Of u een beginner bent of al wat handiger op de PC of de smartphone, het maakt niet uit, onze kernleden helpen u graag op weg.

Mocht u Linux op uw computer geïnstalleerd willen hebben dan kan dat, voorzover de tijd het toelaat. Kom daarom bij voorkeur vroeg. U zult uw complete computer moeten meenemen, dus inclusief scherm, toetsenbord en muis. Een laptop is dan wel zo gemakkelijk, maar een desktop mag natuurlijk ook. Als u Windows ook op uw computer wilt laten staan kan het behoorlijk in tijd schelen als u vooraf uw Windows partities defragmenteert. En het verdient ook aanbeveling vooraf een backup van het systeem te maken voor het geval er iets fout gaat.

kopje koffieIn de pauze (rond 10:30) zal er gelegenheid zijn tot het drinken van een kopje koffie o.i.d. Dit alles tegen zeer aangename prijzen.

Wilt u er aan denken uw lidmaatschapskaart mee te nemen en bij binnenkomst te laten scannen? Zo kunnen we HCC laten zien hoeveel bezoekers we krijgen. Hoe meer bezoekers, hoe beter dat is voor onze financiële ondersteuning door HCC.

 

Graag tot ziens op maandag 3-december-2018 !!!

 

Uw gastheer,
Hans Lunsing

Locatie HCC Leiderdorp
Van der Marckstraat 19
Leiderdorp
Zuid-Holland
2352 RA
Nederland