Agenda

Download als een iCal bestand
Fall Creators Update Windows-10
Maandag, 05 Maart 2018, 09:30 - 11:30
door Koos Riem

fall creator W10Microsoft brengt met regelmaat upgrades uit voor Windows 10. De ene keer ligt het zwaartepunt op het toevoegen van functionaliteit, de andere keer ligt de nadruk op het verbeteren/beveiligen van het besturingssysteem.

Bij de laatste Fall Creators upgrade is dat laatste het geval. Wat komt er zoal bij kijken om de beveiliging van het systeem te verbeteren? Daarnaast zijn er genoeg minder spectaculaire, maar daarom niet minder handige, functies toegevoegd. Wil je hier meer van weten en ook welke stappen je kunt nemen om deze en volgende upgrades veilig te laten slagen, kom dan naar de presentatie in Leiderdorp op maandag 5 maart a.s.

HCC! Kan u daarbij helpen middels onze presentatie.

In de kleine zaal (achterin, gescheiden van de grote zaal door een schuifgordijn) zitten onze HCC kernleden voor u klaar. Zij helpen u met de nodige aandacht graag op weg in Windows en Linux voor desktop- en laptop PC's, en in Android en iOS voor smartphones en tablets. Ook nieuwe bezoekers kunnen daar hun voordeel mee doen.
Als nieuwe computergebruiker kunt u met wat simpele aanwijzingen al een eind op weg zijn geholpen, en na enkele bezoekjes zult u dan al aardig wat basisvaardigheden onder de knie hebben. Of u een beginner bent of al wat handiger op de PC of de smartphone, het maakt niet uit, onze kernleden helpen u graag op weg.

Mocht u Linux op uw computer geĆÆnstalleerd willen hebben dan kan dat, voorzover de tijd het toelaat. Kom daarom bij voorkeur vroeg. U zult uw complete computer moeten meenemen, dus inclusief scherm, toetsenbord en muis. Een laptop is dan wel zo gemakkelijk, maar een desktop mag natuurlijk ook. Als u Windows ook op uw computer wilt laten staan kan het behoorlijk in tijd schelen als u vooraf uw Windows partities defragmenteert. En het verdient ook aanbeveling vooraf een backup van het systeem te maken voor het geval er iets fout gaat.

kopje koffieIn de pauze (rond 10:30) zal er gelegenheid zijn tot het drinken van een kopje koffie o.i.d. Dit alles tegen zeer aangename prijzen.

Wilt u er aan denken uw lidmaatschapskaart mee te nemen en bij binnenkomst te laten scannen? Zo kunnen we HCC laten zien hoeveel bezoekers we krijgen. Hoe meer bezoekers, hoe beter dat is voor onze financiƫle ondersteuning door HCC.

Locatie HCC Leiderdorp
Van der Marckstraat 19
Leiderdorp
Zuid-Holland
2352 RA
Nederland