Agenda

Download als een iCal bestand
 Hits : 127
Upgrade Windows 10 versie 1809
 
Dinsdag, 22 Januari 2019, 13:30 - 15:30

Na allerlei perikelen is de uitrol van de oktober versie van Windows 10 eindelijk gestart.
 
De najaars-upgrades staan ook wel bekend als ‘kwaliteits’-updates, dus op het eerste oog zijn er geen al te grote veranderingen.
Maar wie wat dieper graaft komt toch heel wat aanpassingen/verbeteringen tegen. Welke..? Kom op januari naar de lezing en laat je informeren naar de laatste stand van zaken omtrent het besturingssysteem. En wat zijn de zaken waarmee je met de upgrade rekening moet houden?
De fervente windowsgebruikers mogen deze presentatie zeker niet missen.

door Ger Stok

HCC Zoetermeer
Wijkgebouw Bijdorp (HCC)
Bijdorplaan 471
2713 SZ Zoetermeer

Nieuws

De maandagavondclubbijeenkomsten zijn of waren deze maand juni voor het laatst. Na de zomermaanden juli en augustus komen deze bijeenkomsten niet meer terug.
Vanaf september komt er, in plaats daarvan, een maandagmiddagbijeenkomst op de 1e maandag van de maand. In principe wordt dit een inloopmiddag. Maar andere inhoud van het programma kan, op initiatief van de HCC-leden, worden ingevuld.
De zaal gaat open vanaf 13:00 uur en blijft beschikbaar tot 15:30 uur. De HCC Locatiecoördinator deze middag is de heer Julius Huistra of zijn vervanger.
 
De eerst geplande middagbijeenkomst in dit kader is op maandag 2 september.
 
Voor de goede orde is het zo dat de dinsdagmiddagbijeenkomsten met lezingen op dezelfde voet doorgaan. Tweede dinsdag onder auspiciën van Senioren Academie en de 4e dinsdag van de maand die van HCC Locatie Zoetermeer.

Bijeenkomsten

op de 1e maandagmiddag 

Zaal open 13:30 en einde 15:30 uur

en op 4e dinsdagmiddag van de maand

Zaal open 13:30 en einde 15:30 uur

Locatie coordinator
J.F.P.Huistra email pictogram