Agenda

Download als een iCal bestand
Android smartphones en tablets
Maandag, 07 Januari 2019, 09:30 - 11:30
door Hans Lunsing
Contact Hans Lunsing

Maandag 7 januari 2019, 09:30 - 11:30 uur: Inloopochtend met presentatie. tablet smartphone android

In zijn presentatie gaat onze medewerker Bart van Dijk in op de huidige en toekomstige ontwikkelingen van smartphones en tablets. Hij begint met een kort overzicht van de historie van deze apparaten.en houdt dan de diverse grote fabrikanten tegen het licht. Daarbij komt ook de rol van de Chinese producten aan de orde, en bespreekt Bart de laatste ontwikkelingen rond het besturingssysteem Android.


In de kleine zaal (achterin, gescheiden van de grote zaal door een schuifgordijn)  zitten onze HCC medewerkers voor u klaar. Zij helpen u met de nodige aandacht graag op weg in Windows en Linux voor desktop- en laptop PC's, en in Android en iOS voor smartphones en tablets. Ook nieuwe bezoekers kunnen daar hun voordeel mee doen.
Als nieuwe computergebruiker kunt u met wat simpele aanwijzingen al een eind op weg zijn geholpen, en na enkele bezoekjes zult u dan al aardig wat basisvaardigheden onder de knie hebben. Of u een beginner bent of al wat handiger op de PC of de smartphone, het maakt niet uit, onze kernleden helpen u graag op weg.
Als u wilt kunt u zelfs Linux op uw PC laten installeren.

 

Locatie HCC Leiderdorp
Van der Marckstraat 19
Leiderdorp
Zuid-Holland
2352 RA
Nederland