Agenda

Donderdag, 18 Januari 2018, 19:30 - 22:00
Deze herhaling is een uitzondering op het normale herhaalsysteem
door Luit Poppema

WERKGROEP 3D PRINTEN
Bijeenkomst van een nieuw te vormen werkgroep 3D printen.

Verslag en video van presentatie 14 december staan op de website:
https://zuid-holland.hcc.nl/organisatie/groepen/167-3d-printen/nieuws-3d.html

Wilt u zelf aan de slag met 3D-printen?
Kom dan naar deze bijeenkomst.
Twee zelbouwprinters zijn aanwezig. Een aantal meegebrachte geprinte voorwerpen kunnen als discussie voorwerpen dienen. Er is ook een voorbeeld bouwpakket van de Anet A6 waarover ook gediscussieerd kan worden. Ook andere, door de bezoekers, mee te brengen spullen kunnen waardevolle discussies opleveren.

3D tekenen

Wat betreft workshops 3D tekenen maar ook workshops slicing programma etc. kunnen we onder de aanwezigen nagaan wat de behoefte is.
 
Discussiemoment
Het voorstel is om een discussiemoment te creëren waarbij de deelnemers hun eigen geprinte producten aan de groep presenteren en hun ervaringen vertellen.
 
Zelfbouwproject
Het voorstel is om op een zaterdag een zelfbouwproject te starten. De printer onderdelen en software moeten dan zover voorbereid zijn dat de printer op die zaterdag te bouwen is zodat hij door de deelnemers werkend mee naar huis genomen kan worden.
 
Aanbieding
Inmiddels is een alleszins redelijke aanbieding van RepRapWorld ontvangen voor de Anet A6 printer. Normaal gaan de Anets voor € 254,10 incl btw, voor alleen de printer. Voor de HCC-leden kunnen we de volgende aanbieding doen:
 
Anet A6 € 210,00
https://reprapworld.com/products/printers_printing/printer_kits/prusa_i3_pro_diy_kit/
Glas 200x200 € 12,99
Clips € 5,50
3DLAC € 9,90
Real PLA (kleur naar keuze) € 17,99
Totaal excl: € 256,38 , incl € 310,21
 
Dit willen we aanbieden voor € 250,00 incl btw inclusief verzending in NL. Dus alleen voor HCC-leden, van te voren te bestellen via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.reprapworld.nl

 

Locatie HCC Delft Wippolder
Prof. Krausstraat 50
Delft
Zuid-Holland
2628 JN
Nederland