Locaties

bieb_hardinxveld-giessendam bodegraven_banner_website buitenwacht_banner_website delft_banner_website den haag_banner_website de veste_banner leiderdorp_banner_website pascal_banner_website spijkenisse_banner_website sr alexander_banner sr alexander_banner 1 torenhof_banner_website vijverhof _banner_website voorburg_banner_website woerden_banner_website zadkine centrum katendrecht zadkine centrum katendrecht 1 zoetermeer_banner_website

 domotica 05

Domotica betekent huisautomatisering, oftewel het inzetten van techniek met als doel de (leef)omstandigheden thuis te verbeteren. Veel mensen beschikken al over een of andere vorm van domotica, denk bijvoorbeeld maar aan een slimme thermostaat, videodeurbel of lamp. Er zijn nog veel meer producten verkrijgbaar om het leven te vergemakkelijken en aangenamer te maken en de komende jaren zullen dat er alleen nog maar meer worden.

Aan bod komen onder andere welke niveaus we bij domotica kunnen onderscheiden en wat je hiervoor moeten weten en kunnen. En natuurlijk wordt er aandacht besteed aan welke standaarden/protocollen er zijn, wat er allemaal te koop is, waar je zoal op moet letten bij de aanschaf van domoticaproducten en welk systeem je kunt gebruiken om je onderdelen te koppelen en te automatiseren.
Presentator is Ger Stok

Online bijeenkomsten regio Zuid-Holland:

@ Aanmelden dinsdag 08 juni 13:30 uur Rotterdam, Delft en Leiderdorp
@ Aanmelden dinsdag 22 juni 13:30 uur Dordrecht en Zoetermeer
@ Aanmelden maandag 28 juni 19:30 uur Capelle en Gouda