images/fade/Delft_banner_website.jpg

1-2-2018 - Voor het zelfbouwproject van onze 3D-werkgroep Delft is van de firma  RepRepWorld te Pijnacker een interessante aanbieding ontvangen. Als HCC lid kan men de 3D-printer Anet-A6 bestellen voor € 250 inclusief toebehoren. Verdere specificaties en voorwaarden zijn aan het eind van deze notitie opgenomen.

Tijdens onze 2e bijeenkomst op 15 februari kunnen wij nog al uw vragen beantwoorden over het zelfbouwproject.

Dré Jansen en Jos Richters hebben de Anet-A6 al in elkaar gezet wat goed te doen was, maar kwamen daarbij wel een aantal praktische problemen tegen die zij als ervaren 3D’ers goed konden oplossen. Door juiste voorlichting en begeleiding in werkgroepverband kunnen problemen worden voorkomen en schade door ondeskundige montage en/of inbedrijfstelling worden vermeden. Op de bijeenkomst van 15 februari zal dit uitgebreid door Jos en Dré worden toegelicht.
Ook zal dan worden besproken hoe en wanneer het samenbouwen in werkgroepverband kan plaatsvinden.

Als u de printer bestelt en betaalt vóór 20 februari dan is uw printer aanwezig op dinsdagmiddag 27 februari om 13:30 uur in de HCC locatie Delft (Wippolder).

Dinsdagmiddag 27 februari vanaf 13:30 is een ingelaste bijeenkomst, gereserveerd voor het afhalen van uw printer. De printer zal op vertoon van uw HCC lidmaatschapskaart aan u worden overgedragen. Dan zal tevens een eerste instructie en demonstratie van het samenbouwen worden gegeven.
Mocht u de 27e verhinderd zijn, dan kunnen wij de printer voor u in bewaring nemen.

Aanbieding van RepRapWorld

U kunt de printer bestellen via het emailadres -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - onder vermelding van: “Anet-A6 - € 250 – zelfbouwproject HCC, lidnr. …………………en gewenste kleur filament”.

Voor de specificaties van de printer ANET-A6 klik hier of open in uw browser de webbladzijde:

https://reprapworld.com/products/printers_printing/printer_kits/prusa_i3_pro_diy_kit/  

De printer wordt geleverd voor € 250 inclusief BTW en inclusief de toebehoren: Glas 200 x 200, 3DLAC spray en filament Real PLA in de door u gewenste kleur (rood, wit, blauw of zwart).

1-2-2018, Leo Bijvoet